ICT-Vitamins

Software ontwikkeling is meer dan alleen code

Software ontwikkeling kan in vele vormen uitdagend zijn. Denk aan complexiteit, doorlooptijd, ontwikkelaars, testers, verouderde code, de business, projectmanagement, agile werken, ga zo maar door.

Wij van ICT-Vitamins zijn er om jou te helpen met de software ontwikkeling.

Ook faciliteren we je met onze eigen software MYLANDD om communicatie, kennis en leren binnen je organisatie naar het volgende niveau te tillen of met de implementatie van de LMS/LXP systemen Moodle en Totara.

Lees meer bij onze diensten.

Onze werkwijze

Strategie & Advies

Voordat we een project starten maken we een strategie voor de korte en lange termijn. Deze strategie helpt ontwerpers en ontwikkelaars software te ontwikkelen die in lijn ligt met de verwachtingen. We geven uiteraard ons professioneel advies, maar we maken en besluiten uiteindelijk samen de strategie.

Concept & Design

Wanneer we de strategie hebben bepaald, kunnen we aan de slag met concept en design. We zetten in grote lijnen het design uit en maken op basis daarvan een concept. Met een klikbaar concept krijg je idee van het daadwerkelijke eind product en in deze fase kunnen aanpassingen nog makkelijk doorgevoerd worden. We leggen in deze fase ook de final usecases vast die ontwikkeld gaan worden.

Ontwikkeling

Het design en concept zijn akkoord. Er kan nu gestart worden met de ontwikkeling van de usecases. Dit gebeurt op een agile wijze, waarbij elke 2 weken een “mini” oplevering is en zo al vroegtijdig de applicatie te zien en testen is.

Go-live en beheer

De ontwikkeling is klaar en getest. Het product kan nu live gezet worden. Uit ervaring weten we dat de kinderziektes in de eerste twee weken aan het licht zullen komen, daarom zijn we deze periode echte paraat om direct te kunnen schakelen en bijsturen. Na de twee weken zal het product overgaan in beheer fase en zal de geldende support afspraken ingaan.

Doorontwikkeling

Omdat software nooit af is, bieden wij ook support om over een langere periode doorontwikkeling of updates uit te voeren. Voordeel is dat je de kosten daarbij ook spreid over een langere periode.

Neem vrijblijvend contact op

*

*