Software ontwikkeling voor bedrijven

Bij ons staat softwareontwikkeling centraal. Wij kunnen ideeën omzetten in innovatieve software die perfect past bij wat jij en je gebruikers nodig hebben.

  • Front-end development
  • Backend development
  • Webapps
  • Agile/Scrum
  • Managed services
Software development | ICT-Vitamins

Front-end

UI/UX: Bij ICT Vitamins snappen we dat een topgebruikerservaring veel meer is dan alleen mooi zijn. Het is de essentiële schakel tussen jouw bedrijf en je klanten.

Design ontmoet gebruiksgemak: Wij toveren ingewikkelde ontwerpen om in gebruiksvriendelijke pagina’s die niet alleen goed aanvoelen, maar ook eenvoudig te navigeren zijn.

De perfecte mix: Het draait allemaal om die ideale combinatie van strakke looks en solide functionaliteit, waarmee we de ultieme gebruikerservaring creëren.

Backend development

Het kloppende hart van alle software? Dat is zonder twijfel de backend. Wij draaien onze hand niet om voor het bouwen van API's, Services, integraties, databases, .net of php.

app img

Webapp's

Appstore-ready webapps: Wij zijn gek op het ontwikkelen van webapps die klaar zijn voor de appstore, compleet met de volledige functionaliteit en ervaring die eindgebruikers verwachten.

Cross-platform ontwikkeling: Met onze aanpak van cross-platform ontwikkelen hanteren we één codebase om apps te bouwen die naadloos werken op elk apparaat, wat het gedoe met meerdere versies elimineert.

Software ontwikkeling nodig?

We komen graag langs voor een kennismaking.

Waar we o.a mee werken

VueJs/Angular/React
HTML/CSS
Atomic Design
PHP/Laravel
MySQL
GraphQL
Azure Cloud
.NET Function/webapps
SQL/Cosmos
Powerapps