Welkom bij ICT-Vitamins

Niet zomaar software, maar oplossingen die een verschil maken

Over ons

Bij ICT-Vitamins geloven we in de kracht van softwareontwikkeling die verder gaat dan alleen programmeren. Sinds de oprichting in 2020 door mij, Redmar Stienstra, streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen met innovatieve softwareoplossingen die echt impact maken.

Onze filosofie - dat 'softwareontwikkeling meer is dan programmeren' - is geboren uit de overtuiging dat de sleutel tot succes ligt in het diepgaand begrijpen van jouw uitdagingen en het iteratief werken naar effectieve oplossingen.

Als ervaren softwareontwikkelaar en tech-enthousiast, bied ik niet alleen expertise in ontwikkeling, maar functioneer ik ook als strategische partner. Voor grotere projecten verenig ik krachten met een netwerk van gespecialiseerde experts, waardoor we een breed scala aan uitdagingen kunnen aanpakken en oplossingen op maat kunnen bieden.

Onze passie voor software gaat verder dan klantprojecten, we hebben namelijk twee SaaS platformen MYLANDD (gelanceerd in 2022) en Horecaflix (2023), die bedrijven ondersteunen met communicatie, kennisoverdracht en training van medewerkers.

Bent u klaar om je software-uitdagingen aan te gaan met een partner die meer biedt dan alleen technische expertise?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en samen te groeien.

Met hartelijke groet,

Redmar Stienstra

Benieuwd hoe wij jouw organisatie verder helpen?

We komen graag langs voor een kennismaking.

Tevreden klanten